CardioGest
GESTIÓ INTEGRAL DE SERVEIS DE CARDIOPROTECCIÓ
+34.972.406.813 | +34.686.196.366

Un desfibril·lador substitueix els llums nadalencs

La junta veïnal de Javalí Vell acorda, a proposta del PSOE, comprar material sanitari i un ordinador amb el cost de la il·luminació de Nadal

La pedania de Javalí Vell, governada pel PSOE des de fa lustres, tornarà a quedar-se sense llums de Nadal. No obstant això, això no és un drama per a la localitat ni per als veïns. Tot el contrari, ja que gràcies al que s’estalviarà la junta veïnal en il·luminació nadalenca al poble comptarà amb un desfibril·lador per al pavelló esportiu i amb un ordinador per a una de les pissarres digitals del col·legi Hellín Lasheras.

Aquesta és la proposta que els socialistes, encapçalats pel president de la junta veïnal i alcalde pedani de Javalí Vell, José Francisco Navarro, van dur a la primera junta de veïns d’aquest nou mandat, que es va celebrar fa uns dies.

El pedani va explicar que tenien «3.500 euros de pressupost per a les llums de Nadal del poble i per muntar el naixement que es posa a la porta de l’església» i va afegir que van pensar en «destinar 3.000 euros per al desfibril·lador, comprar un ordinador nou per la pissarra digital que s’ha trencat i adquirir material escolar per al col·legi Hellín Lasheras ». La resta dels diners (els altres 500 euros) es destinaran per al muntatge i desmuntatge del pessebre nadalenc de la porta de l’església, un conjunt al qual aquest any s’incorporen els àngels.

Aquesta és la quarta vegada que la junta veïnal decideix que al poble no hi hagi llums nadalenques per destinar els diners a coses més necessàries. «El primer nadal la gent s’ho va prendre una mica malament, però després van veure que aquesta despesa és només per a un mes i que destinàvem els diners a assumptes importants i ja ho encaixa molt bé».

El 2014, la il·luminació es va canviar per una pissarra digital, material per preescolar i jocs infantils per a un jardí. En aquesta ocasió, el PP es va abstenir a l’hora de votar la proposta del desfibril·lador. Mentrestant, el vocal de Ciutadans es va mostrar a favor, encara que no va poder votar perquè ha estat cessat pel seu partit a causa de que va donar suport a l’alcalde pedani, del PSOE, el dia de la presa de possessió de Navarro. Ciutadans no volia que els pedanis de més de vuit anys continuaran en el càrrec, el que li ha costat el lloc al seu vocal.

Font: laopiniondemurcia.es