CardioGest
GESTIÓ INTEGRAL DE SERVEIS DE CARDIOPROTECCIÓ
+34.972.406.813 | +34.686.196.366

Qui som

CardioGest

CardioGest lluita contra la mort sobtada fomentant la cardioprotecció integral en qualsevol indret, públic o privat, formant a tota la població en general per identificar i actuar davant d’una aturada cardiorespiratòria, emprant les maniobres de suport vital bàsic i l’ús del desfibril·lador extern automàtic.

Som una empresa amb seu a Girona però operem en tot el territori estatal i comptem amb una àmplia experiència adquirida després de molts anys en el sector sanitari. Oferim un servei integral en l’àmbit de la cardioprotecció així com formació homologada i distribució de material sanitari i de formació.

Missió i Visió

Missió: Col·laborar en la reducció de la principal causa de mort al món, les aturades cardíaques, mitjançant la comercialització de desfibril·ladors externs automàtics (DEA) i la formació del personal en el seu ús.

Visió: Ser l’empresa de referència a les comarques gironines en oferir serveis integrals DEA: assessorament, regularització, instal·lació, manteniment i formació.

Homologacions

Tant els nostres serveis de cardioprotecció com els nostres cursos de formació compten amb els estàndards de qualitat i control més exigents. El nostre centre i el nostre personal docent està acreditat per l’Institut d’Estudis de la Salut de la Generalitat de Catalunya i pel Consell Català de Ressuscitació.

ies_c3-1 copia
ccr3

Descarregui’s aquí el nostre catàleg en pdf