CardioGest
GESTIÓ INTEGRAL DE SERVEIS DE CARDIOPROTECCIÓ
+34.972.406.813 | +34.686.196.366

Mor un home de 41 anys després de sortir de fer esport en un gimnàs del centre

Agents de la Policia li han practicat un RCP però quan ha arribat el SAMU no ha pogut fer res per la seva vida. Els fets han passat cap a les 21:00 hores al carrer Blas Valero.

Aquest dimecres sobre les 21:00 hores ha mort un home de 41 anys després de patir una aturada cardíaca al mig del carrer quan sortia del gimnàs.

Pel que sembla, l’home hauria començat a sentir-se malament durant la classe i els monitors li havien recomanat que parés. Després de sortir de les instal·lacions esportives s’ha desplomat a escassos metres de la porta. Els fets han passat al carrer Blas Valero, on uns veïns han avisat els serveis d’emergència immediatament.

Malgrat que els agents de Policia li han practicat una reanimació cardiopulmonar, els efectius del SAMU només han pogut certificar la seva mort després d’intentar durant més d’una hora reanimar-lo. Fins al lloc també s’ha traslladat una ambulància del DYA per prestar ajuda psicològica a un familiar de la víctima que ha acudit a la zona res més conèixer la notícia.

Font: Telelx.es